Esittely

Hei vaan kaikille! Kultainentalo Oy on avoparin pieni perheyritys.

Hieman varttuneemmalla iällä korualan ja muiden kädentaitojen harrastelu syveni meillä molemmilla alan opiskeluksi. Maijulla on 20 vuoden kätilön ura takana, ja keväällä 2020 se täydentyi jalometallialan artesaanitutkinnolla. Kultaisentalon tuotteet, joissa on tunnus ”käsityönä tehty – Maiju Anttalainen”, on valmistettu perinteisiä kulta- ja hopeasepän työmenetelmiä käyttäen pienessä työpajassa Kuopiossa. Maiju tekee myös uniikkeja asiakkaan toiveiden mukaisia tilaustöitä. Opintojen aikana myös makramee tekniikka alkoi kiehtomaan; kurssin ja itseopiskelun ansiosta solmujen salat alkoivat aukenemaan. Täten valikoimastamme löytyy myös ihania värikkäitä ja pehmeitä makrameekoruja, -sisustus ja -käyttötuotteita.

Eetulla on vankka kokemus myyntityöstä, ja on tätä nykyä aluepäällikön tehtävissä. Kultakorujen ja jalokivien viehätys vei Eetun opiskelemaan gemmologiksi, johon hän valmistui keväällä 2019. Täydentääkseen osaamistaan Eetu jatkoi opintojaan diplomigemmologiksi. Gemmologia on siis jalokivien tutkimista, tunnistamista sekä niiden aitouden ja arvon arviointia. Diplomigemmologilla on lisäksi oikeus kirjoittaa jalokivistä aitoustodistuksia ja tehdä hinta-arvioita.

Näillä ammattitaidoilla toivomme pystyvämme tuomaan iloa ja kauneutta elämään myös muille ihmisille 💎 Verkkokaupan mallisto muuttuu ja täydentyy säännöllisesti. Tuotteita on mahdollisuus käydä myös katsomassa pajallamme Kuopion Saaristokaupungissa. Mikäli haaveissasi on tilaustyönä tehty uniikkikoru, niin olethan myös silloin rohkeasti yhteydessä, suunnitellaan yhdessä sinulle ihana toiveittesi mukainen koru!

Ystävällisin terveisin Maiju ja Eetu 🙂

”It’s not the years in your life that count; it’s the life in your years” – Abraham Lincoln